Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stå inte nära vid cruising!

Annons

Var på cruising nyligen. Det började bra, men kunde ha slutat väldigt illa. Har man en bil som sticker ut lite, så vill folk se vad bilen går för. Då skriker de "burna, burna". Det står folk på kanten av vägen och på refuger. Adrenalinet stiger ju lite i kroppen en sådan här gång.

Någon hade kastat ut vatten på asfalten för det skulle vara lättare att bränna däck, men för min del hjälpte inte detta. Skulle bränna fast den, men istället fick jag sådant fäste med de dagsfärska däcken, så det blev bredställ med den tunga bilen. Kunde ha mejat ner hela publiken, för det var bara en hårsmån från att detta kunde ha hänt.

Jag hade aldrig trott att det kunde gå så snabbt. Nu har man lärt sig en läxa, så ta lärdom av denna insändare. Jag vill vädja till folk att inte stå så nära vägbanan eller på refuger. Hoppas det har fungerat som en väckarklocka även för er som stod där. För mig har det definitivt gjort det, nu när man fått vara med om en sån här skräckupplevelse. Sedan spelar det nog ingen roll att man är en van förare. En sån här gång blir ändå problem att styra upp det hela efter ett kast på bilen. När man har folket bara någon meter ifrån, kan det sluta med en tragedi.

Tänk på att Classic Car i Rättvik drar ännu mer folk överallt, så samma sak kan hända där.

En som aldrig gör om det

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons