Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slå av på takten!

Annons

Vi bor bra här på Sandudden I Grängesberg om det inte vore för dem som tror att det ska sättas hastighetsrekord varenda gång man passerar. Många promenerar, barn cyklar det är alltid mycket folk som rör sig på vägen mot Hörks Hage. Det är bara en tidsfråga innan det händer en olycka.

På sommaren växer gräs och blommor högt efter kanterna och på vintern har vi snö som skymmer sikten. Det går inte att åka så bilarna nästan vickar I kurvorna. Det är inte bara ungdomar som kör så det ryker om någon tror det. Nejdå, här passerar småbarnsföräldrar, (som själv satt upp skyltar att man ska sänka hastigheten när man passerar deras tomt) pensionärer och visst en och annan ungdom med för den delen, med en hastighet långt över tillåtna 50 kilometer.

Dessutom så ska man inte köra fortare än vad omgivningen tillåter så ibland kanske man inte kan köra i 50 heller. Våra barn förstår inte att de kanske måste kasta sig I diket om det kommer en bil emot dem alldeles för fort.    Sänk hastigheten innan vi får en mycket tråkig avslutning på sommaren. 

Sanduddsbo och

småbarnsförälder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons