Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skyller på ett drev som inte finns

/

Annons

Det känns lite konstigt att läsa alla dessa insändare om att socialdemokraterna inte får ut sitt budskap. Som skäl anges mediedrevet mot Juholt.

Men handen på hjärtat alla socialdemokrater: Finns det något drev längre? Slutade inte det för tre eller fyra veckor sedan?

Är det inte alla ni små socialdemokrater som i insändare påstår att s inte får ut sin politik som driver drevet just nu; allt för att imponera på höjdarna.

Har ni hört, eller sett, att S-topparna kallat till presskonferens och berättat vad de vill? Har ni sett Peter Hultqvist eller någon lokal S-företrädare som kallats till information om vad man vill? Jag har inte gjort det. Dessutom tror jag att det är så illa att S på alla nivåer inte vet vad man vill eller vad man har för motförslag mot den sittande regeringen.

Lokalt kan jag tycka att Maria Strömkvist, Ivan Eriksson och Ingvar Henriksson måste upp på plan, trots att vi saknar konstgräs! Just nu är det stiltje och fortsätter det blir det att söka nya jobb efter nästa val. Kanske lika bra det

Karl Erik Anestedt

Grängesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons