Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skygglappar med röda band

Annons

Svar till Elof Roos, den 27 juni

Jag har full förståelse att Elof Roos inte accepterar eller vill förstå/förstår svar och kommentarer som jag gör och svar på frågor. Men jag tror att det är enkelt att sitta där hemma vid skrivmaskinen och skriva sosse/kommunistinsändare och ogilla allt vad vi i alliansen gör och kasta skit på alla som nu inte har samma uppfattning som just han.

Roos och andra glömmer att sossarna gjorde sitt sämsta val någonsin. Detta sa väljarna i ett demokratiskt val. Ska då inte väljarnas hårda dom följas? Roos får trösta sig med och njuta av sossarna, kommunister, miljöpartister och Swedenborg i Landstinget Dalarna, så sommaren är inte helt förstörd?

Eftersom vi i alliansen (dalabänken) nyligen, på debattplats, haft en omfattande redovisning vad vi genomfört av våra vallöften så hänvisar jag dit. Arbetet med att genomföra löften går vidare.

En kommunist eller sosse njuter självklart inte av detta, det har jag full förståelse för. Att samma sosse/kommunist inte ser att arbetslösheten drastiskt minskar förstår jag också då skygglapparna sitter hårt knutna med stora röda band. Alla som arbetar har också fått sänkt skatt och nya sänkningar är på väg.

Rolf Gunnarsson (m)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons