Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skräpigt och sjaskigt

Annons

Jag instämmer fullständigt med Annika Nilssons uppfattning om Ludvika som en smutsig stad (reportage i tidningen den 22 juni). Jag flyttade hit för två år sedan med anledning att vi hittade vårt drömhus här. Men, även vi har konstaterat att det är förskräckligt dålig stil på staden Ludvika.

Skräpigt och sjaskigt är det i stadens centrala delar. Runt McDonalds, de flesta av stadens p-platser, stationsområdet etcetera, finns oftast högar med matrester och ölburkar som "Sveriges framtid" lämnat efter sig. Stadens arkitektur och dess underhåll är inte heller något som stadens fäder bör yvas över.

Bara en sådan sak som att stadsplanerarna låtit stadens centrum vända sig bort från en av sina största tillgångar, sjön Väsman, säger allt. Även kritiken av ABBs upplagsytor tycker jag är befogad liksom det trasiga staketet vid "flaggbron".

En positiv sak för Ludvika är Pirenbygget. Vi invånare får tacka det privata initiativet. Iordningställer man området mellan järnvägen och Väsman kan det bli ett riktigt trevligt gångstråk där.

AR

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons