Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se till att få ut hyresavierna i tid!

Annons

Jag har bott i samma bostadsområde i Falun i 30 år och jag har aldrig fått en betalningsanmärkning (och inte heller någon anmärkning i övrigt).

Nu har Masmästaren skickat Intrum Justitia på mig då jag betalade hyran för sent. Man skickade inte ens en påminnelse först. Jag kan förstå detta beteende om det gäller en person som vanemässigt missköter hyran. För mig är det här som att bli spottad rakt i ansiktet.

Och allt detta på grund av att man inte skickar ut hyresavierna i tid i synnerhet i juletid, då många ensamstående som jag åker utomlands om man har möjlighet till det.

Jag reste hemifrån den 15 december utan att ha fått någon hyresavi och var åter hemma den 7 januari då man hade behagat skicka ut hyresavierna för januari - mars, varvid jag i vanlig ordning snarast möjligt skickar en betalorder med hyresavin för januari.

Jag vet att ni rent juridiskt inte har någon skyldighet att skicka ut räkningen en månad före förfallodatum som det var en gång i tiden men tycker ni verkligen att detta är god service?

Håkan Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons