Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S behöver en ny besättning

Annons

Så har då den mest betrodda av alla opinionsundersökningar presenterats. Det s-märkta politiska budskapet, om det nu finns något, går bakåt och kommer att så fortsätta. Men jag tror att det inte beror enbart på Julholt.

En intressant aspekt på opinionsundersökningen är hur den ser ut lokalt. Något för lokaltidningen att ta reda på. Givetvis måste partiet lokalt i Ludvika känna att man jobbar i motvind. Man äger inga viktiga frågor, man har alltför många företrädare vars bäst före datum redan gått ut, man vågar inte ta ställning i viktiga frågor, som befolkningen vill ha politikernas stöd i, bland annat lasarettsfrågan.

Frågan om ungdomens stöd för socialdemokratin är den viktigaste frågan i fortsättningen. Men tro inte att nuvarande besättning i den lokala s-organisationen har förmågan att få ungdomarna att förstå att de är de bästa inför framtiden. Här måste en helt ny besättning träda fram. Men jag tror att de socialdemokratiska organisationerna saknar dessa företrädare. Frågan är om de ålderstigna förstår det. Jag tillhör tvivlarna

Karl Erik Anestedt

Grängesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons