Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rör inte badet i Äppelbo!

Annons

Helt utan förvarning fick Äppelboborna läsa om förslaget att avveckla tillagningsköket och stänga simhallen vid Berghedens skola.

Från en ekonomi med plus hundra miljoner till dagens hundratjugo miljoner i skulder är facit på vad de borgerliga och vänsterpartierna har åstadkommit i Vansbro kommun under det senaste decenniet.

Enligt information vi har fått håller tillredningsköket i Äppelbo en hög klass som inte är lätt att slå i hela riket. Med det dumma förslaget att lägga ner köket har tjänstemän och politiker agerat utan att ta hänsyn till FN:s barnkonvention (barnkonsekvensanalysen som kp krävde), miljökonsekvensanalysen med mera.

Simhallen/varmbadet som våra tjänstemän och politiker anser att kommunen inte ha råd med och vill avveckla är varken acceptabelt eller berättigat. Ni har helt enkelt inte kapaciteten att hitta lösningar och gör inget annat än att klaga på ekonomin som ni själv har förstört. Ansträng er och börja arbeta effektivt och på allvar annars anser jag att ni ska säga upp er och flytta tillbaka till de kommuner ni skattar i.

Wahan Harutun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons