Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Riktade pengar behövs

Annons

Politik för oss handlar om att göra något åt det som är fel i samhället. Man blir så less när man lyssnar på olika debatter kring olika frågor, det kan vara hur de äldre blir behandlade i den privata vården och där man då från regeringens sida säger att det är helt fel att privata företag ska tjäna pengar på de äldre men sen inte gör något åt detta. Det är för oss en stor skandal.

Det är likadant med de utförsäkrade fast man anser från högsta förvaltningsdomstolen att Försäkringskassan är för hård mot de drabbade så får detta fortgå. Hur många fler sjuka människor ska behöva bli drabbade utan att någonting görs?

Stora barngrupper finns i hela landet och här måste man börja tänka om och på sikt göra en plan för mindre grupper både i skolan förskolan och på fritids. Vad händer med alla barn som inte blir sedda eller bekräftade när de växer upp? Hur tar vi egentligen hand om vår framtid? Vi behöver riktade pengar från regeringen till förskola/skola fritids för att klara detta. Och det måste vi få redan nu.

Yvonne Soneson (S)

Kommunalare

Robert Pettersson (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons