Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Nej, Bergströms galleria har inte skyltat ordentligt om att man inte ska åka rulltrappa med rullator

Annons

Gunnel Johansson håller inte med om att det är ordentligt skyltat i Bergströms galleria om att man inte ska åka rulltrappa med rullator. Skylten till höger var det hon fann vid ett besök i gallerian. Bilden är ett montage.

Jag skriver med anledning av händelsen i rulltrappan i Bergströms galleria där två personer skadades. Den ena var min man David Johansson, "pensionären".

Rakel Göras, Centrumledare för Diös fastigheter, har gått ut med info i DT att det finns skyltar (alltså flertal) i gallerian som upplyser man inte får åka i rulltrappan med vagnar med mera.

Jag menar att detta inte är sant. Jag har varit dit och tittat. Utanför gallerian finns en skylt om att det finns hiss inne i gallerian, men det står inget där om att man måste åka hiss om man har rullator och dylikt.

Inne i gallerian fick jag leta innan jag hittade skylten som jag skickat till er och den finns enligt mig uppsatt väldigt osynlig, vänd mot Hemtex, och jag har aldrig reflekterar över den tidigare.

Det bör finnas skyltar vid varje påfart. Det bör också sättas dit en stolpe, vid varje rulltrappa, så att ingen gör om detta misstag . Det har vi sett att man har på andra gallerior.

Bergströms galleria skall inte säga att det finns bra med skyltar, när verkligheten ser ut på ett annat sätt!

Min man har dubbelseende efter fallet, och hur damen med rullatorn mår, det vet vi tyvärr inte.

Med vänliga hälsningar,

Gunnel Johansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons