Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Jag hoppas verkligen IK Brage anammar budskapet i "Mera brännvin" - låten handlar ju om problemen med alkoholmissbruk

Sinaturen "Bengt Bedrup" är inte den första och definitivt inte den sista att missförstå Eddie Meduzas låt "Mera brännvin", skriver Thomas Engström.

Annons

LÄS MER: INSÄNDARE: Varför spelades "Mera brännvin" under uppvärmningen till IK Brages fotbollsmatch?

LÄS MER: Brages pudel efter spritbiten på Vallen: "Det är förkastligt"

Varför spelades "Mera brännvin" under uppvärmningen till IK Brages fotbollsmatch? Det frågade sig signaturen "Bengt Bedrup" i DT (23/5) och konstaterar därefter att ”alkohol och idrott kan aldrig höra ihop”. Du är inte den första och definitivt inte den sista att missförstå den låten. Eddie Meduza uttryckte i flera intervjuer under åren frustration över detta.

Ofta kommer dock kritiken från personer som aldrig tagit sig tid att läsa texten. Detta tycks dock inte gälla dig då du uppenbarligen både har hört låten och läst texten att döma av de flertal citat du bifogar i din insändare. Ändå missförstår du den, vilken kan tyckas vara rätt så imponerande.

Du frågar dig också om låten "Mera brännvin" är en del avBrages nya policy. Med tanke på att "Mera Brännvin" på handlar om just avigsidorna med alkoholmissbruk så hoppas jag verkligen att både du och IKBrage anammar budskapet Eddie Meduza ville förmedla. Ta nu dig en koppkaffe på det här och läs låttexten en gång till.

Thomas Engström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons