Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Hur lång kan genomförandetiden vara på förslaget att flytta en busstur två minuter?

Annons

Svar till insändaren "Dalatrafik: Alla synpunkter från de som hör av sig till oss når fram – och vi utreder varenda en" som publicerades i DT den 20/6:

Tack Dalatrafik för att ni gjort så att vi varje morgon missar anslutningsbussen 12:an mot Östra Främby klockan 6.55.

Tack för att ni, som ni säger, “utreder alla synpunkter” och låter, trots mitt förslag, 132:an från Rättvik mot Falun avgå från Rättvik 6.10 i stället för 6.08 som den annars gör. Jag skulle vilja veta orsaken till att ni flyttar den till 6.10?

Fattar ni inte att det är fler som nu måste åka med denna buss när ni dragit in andra bussar? Det tar längre tid för påstigning i Rättvik och det är avstigning, för det mesta, på alla hållplatser från Jungfrurondellen in mot Knutpunkten. Allt det här tar längre tid.

Jag vill passa på att svara Tomas Nordholm på Dalatrafik, som svarade på min tidigare insändare om varför Dalatrafik inte lyssnar på våra sparförslag.

Thoms Nordholm nämner i sitt svar att ni “hämtar information från resenärer och andra via enkäter”. Men jag vill bara tala om att jag pendlat sedan  1981 och jag har ALDRIG fått en fråga eller enkät rörande mitt åkande med buss.

Du nämner också att det kan ta olika lång tid att genomföra synpunkter. Men min synpunkt på att låta bussen avgå 6.08 i stället för 6.10 måste ha en synnerligen kort genomförande tid, om du inte har en väldigt bra förklaring till att den måste avgå 6.10 på sommaren?

En som inte har något annat val än att åka med Dalatrafik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons