Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Även politiker måste väl få ha visioner?

Jan Karlsson, ordförande i Centerpartiet Ludvika-Grangärde, svarar på insändaren "Nej, Lyviksberget i Ludvika är ingen turistattraktion - men det borde däremot motionen som påstod det få bli" apropå hans motion om en linbana i Ludvika.

Annons

Svar till Karl Erik Anestedt Grängesberg som den 8 maj fick insändaren "Nej, Lyviksberget i Ludvika är ingen turistattraktion - men det borde däremot motionen som påstod det få bli" publicerad i DT:

Hej Karl Erik!

Det var trevligt att du noterade min motion och kanske följer du Centerparitets politik för hela Ludvika kommun. Låt mig tala om att Centerparitet Ludvika-Grangärde inte kommer att medverka till att rasera ekonomin i kommunen.

När det gäller linbanan eller annan teknik så var vårt förslag att, tillammans med företag i branschen, utreda vilka kostnader och möjligheter det kan finnas. Vi föreslår ingen byggstart.

Sen är det väl så att i bland måste även personer med politiska uppdrag få ha visioner eller är det bättre att backa in i framtiden? Det tycker inte jag.

Jan Karlsson

Ordförande i Centerpartiet Ludvika-Grangärde

LÄS MER: INSÄNDARE: Nej, Lyviksberget i Ludvika är ingen turistattraktion - men det borde däremot motionen som påstod det få bli

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons