Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Miljöexperters intresse

Annons

Man blir innerligt trött på alla dessa miljöexperters intresse och ork att dagligen mata oss fulla med sin domedagspredikan om människors påstådda miljöförstöring. Men för en tid sedan kom några utländska professorer och andra experter fram till en mer nyanserad bild över jordens beskaffenhet angående miljöpåverkan. De undersökte bland annat en del av Antarktis glaciärer och ansåg att tidigare redovisat material i frågan många gånger var rent nonsens och inte tillräckligt verifierat för att kallas vetenskapligt.

Man är ju böjd att tro mer på dem, än miljöknuttarna som gör allt för att skrämma Svensson till efterlevnad.

De säger till exempel att vintrarna ska vara slut men 1932 och 1934 ställdes Vasaloppet in på grund av snöbrist och beträffande varmare klimat, i augusti 1975 steg termometern till +50 grader i solen. Allt finns redovisat i Carl Adam Nycops bok 75 år i Sverige.

Till sist! Det är ett himla stimmande om bilens vara eller inte vara. Själv har jag nyligen köpt en Toyota diesel som drar cirka fem deciliter per mil men kanske man borde ha satsat på en stadsjeep i stället i likhet med miljöpartiets språkrör Eriksson. Där har vi en kille som tror på miljöförstöring.

B G Andersson

Ludvika

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons