Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Men är ni kloka i huvudena?

Annons

Jag läser ännu en dag om detta "Skräpiga Ludvika" i NLT. Nästan en halvsida av tidningen tillägnas en bild av det fruktansvärt nedskräpade och illa skötta stadshusets entré. Men tillåt mig skratta! Jag kommer till Ludvika i dag så ofta jag kan eftersom den här dalabygden har en enorm natur, ett lugn och är väldigt mycket renare än storstäderna. Och vad får jag se om inte artikel efter artikel angående det skräpiga Ludvika!

Vilken otroligt idiotisk vinkling av Ludvika, under turistsäsong dessutom! Det är jättebra att påpeka ett eventuellt förfall för ansvariga och sedan se om det blir någon förändring. Men att älta det och göra det till någon slags följetong är inte annat än brist på verksamhet.

Liina Lindblad

 Svar direkt:

Man kan ha delade meningar om hur skräpigt det är i Ludvika. Men att döma av alla samtal och tips till tidningen så är detta en fråga som engagerar många kommuninvånare. NLT kommer att publicera ytterligare ett antal exempel på skräpiga Ludvika. Sedan får vi se om ansvariga mark- och fastighetsägare tar till sig kritiken och är beredda att bidra till en vackrare kommun.

Torbjörn Granling

tillförordnad nyhetschef

Nya Ludvika Tidning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons