Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läs bibeln!

Annons

Kommenatar till "Agaton Pax", den 28 juli

Agaton Pax gör en logisk kullerbytta i sin kommentar till Eric af Wetterstedt beträffande frågan om evigt liv. AP påstår pompöst att han redan har ett evigt liv, lyckligt liv. För att i nästa sekund förlägga detta eviga liv till nuet. "Det är bara nuet som existerar", påstår AP.

Föga trovärdigt! Varenda människa vet att det liv vi lever på denna jorden inte är evigt. Snacka om tankekonstruktioner! Tänker osökt på Ferlins ord om den grå teologin som halkat på sin egen halhets halka. AP menar att det är lätt att irra bort sig i egna tankar och föreställningar. Jag ser hela kommentaren "Närvarande i det som pågår" som ett starkt exempel på detta.

"Vad är det för verklighet bakom ord som störst, makt och kommunism", undrar A.P? Vad som är verkligheten bakom de orden visar väl historien och inte minst det dagliga nyhetsflödet med önskvärd tydlighet. Vad det sedan beträffar "himlens portar" och ordet "värdiga" rekommenderar jag Agaton Pax att läsa bibelns sista bok Uppenbarelseboken om honom som befanns värdig att öppna guds heligaste dokument, boken om vad som ska ske i slutklämmen av mänsklighetens historia. Känner AP till den boken?

Bäste AP! Ska du hitta verkligheten ska du söka Kristus Jesus. "Verkligheten finns hos Kristus" Kol 2:17.

Ove Aronsson

Dala Järna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons