Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Norge så kan Falun

Annons

Maria Daniels och Annica Erikson stod för dagens höjdare på Torget (2/12), de troligen mest lästa sidorna. "Satsa ur krisen", var dagens rubrik, som vid en snabb första genomläsning kunde uppfattas som ett seriöst förslag att finansiera VM 2015, innan man förstod att det var ren ironi, eller satir, om ni så vill.

Förslaget om en sådan lösning på de ekonomiska problemen runt det kommande evenemanget skulle säkert tilltala de herrar från båda blocken som i gott samförstånd ansökte om eventet. Tyvärr blir nog dagens skribenter sannspådda i och med att finansieringen slutligen hamnar på skattebetalarnas konto.

Redan i dag går ju enorma summor till dem som är involverade i projektet, allt ifrån vanliga knegare till slipsnissar med generalstitlar. För att muntra upp Jonny G. som valts att företräda ett parti för bland annat de sämst ställda i låglönegrupperna, vill jag ge ett gratistips. Börja omgående med prospektering efter olja, förslagsvis i Tisken. En oljekälla där och vi blir jämbördiga vår lillebror i väst. Platta till dem JG! Kan Norge, så kan Falun!

Elof Roos

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons