Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vill ni att väljarestödet ska gå upp? Välj partiledare med karisma!

Fridolin och Lövin ser ju som oftast uttråkade och ointresserade ut och kommer bort sig i debatter. Den utstrålning och begåvning som lyste om förra språkrören, Peter Eriksson och Maria Wetterstrand, finns ju inte alls att hitta i MP nu.

Annons

Nu analyseras de olika partiernas "tapp" i väljarstöd. Miljöpartiet har nästan raderat ut sig själva under det år de suttit i regering med Löfven. Varför då?

För mig är det tämligen enkelt att hitta svaret i de så kallade språkrör som Miljöpartiet har. Fridolin och Lövin ser ju som oftast uttråkade och ointresserade ut och kommer bort sig i alla debatter. Den utstrålning och begåvning som lyste om de förra språkrören, Peter Eriksson och Maria Wetterstrand, finns ju inte alls att hitta här och nu.

Moderaterna då , som också tappar i stöd, lider ju av samma sak - Anna Kinberg Batra pratar ju som en robot! Mal på utan att betona ord så att språket blir levande - i stället rabblar hon bara.

Centerns Annie Lööf har ju, oavsett vad man tycker om henne i övrigt, utstrålning och även glimten i ögat och vips går väljarstödet upp! Till och med Jonas Sjöstedt visar charm och ett leende som ger röster och Åkesson är briljant och charmig i debatter och det ger resultat. Välj ledare med karisma.

Sven Lind

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons