Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Vi får fortsätta leva med denna plåga

/

Vi som bor i byarna efter riksväg 50 norr om Ludvika får tacka kommunledningen för den fina present som tisdagens Ludvika tidning den 27 december förmedlade i ett reportage och där presenten bestod av att totalt plugga igen riksvägsreservatet vid Ludvika Gård med 290 bostäder så att kommunledningen äntligen kan få ett slut på det här skitsnacket om alternativ 5.

Annons

Femman som är miljövänlig är det enda alternativ som kan rädda oss och byarna från genomfarten men kommunledningen tänker tydligen sätta stopp för den och tvinga ner oss på knä för att vi ska acceptera riksvägen som granne för all framtid.

Det sitter två miljöpartier, Centern och Miljöpartiet, med i fullmäktige men ingen av deras representanter har något att erinra mot genomfarten. Att få hjälp från dessa två partier är lika med noll.

I höstas skedde en otäck trafikolycka i Gräsberg när två hästar blev ihjälkörda. Hade hästarna rusat ut på den närliggande Starbovägen hade olycksrisken varit minimal därför att den är lokalt trafikerad.

Detta dödliga livsfarliga trafikflöde som löper rakt igenom bebyggelsen får vi som bor här leva med dagligen och stundligen, och med en hänsynslös kommunledning vid rodret får vi tydligen fortsätta att leva med denna plåga.

Erik Magnusson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons