Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Olämpligt att badplatsen är full med kondomer och vassa föremål

Tingsnäsbadet skall vara en turistattraktion och då måste kommunen se till att den sköts. En satsning på badet är en satsning på barnen. Det skriver signaturen " Lek- och badgäst".

Annons

Tingsnäsbadet i Mora är i bedrövligt skick. Det ligger kondomer, ölburkar, flaskor och krossat glas på stranden, på bryggor och i vattnet. Vi tog upp en ölburk och en flaska som låg i vattnet vid bryggan och plockade upp glasbitar från bryggan.

Det ligger gamla löv och gammalt ris på botten som kan dölja olika vassa föremål. Det är ytterst olämpligt att bada där med tanke på den stora skaderisken. Det finns även skräp på lekplatsen som är lämpligt för de som vill göra en brasa där.

Så här har det sett ut sedan april.

Badsäsongen har börjat. När vi var där fanns det barn som badade - en bit från bryggorna som tur var.

Mora kommun bör rengöra lekplatsen, stranden och bryggorna varje morgon från april månad för att förhindra att någon kommer till skada.

Toaletterna bör också vara öppna från april till och med oktober så de går att använa för de som är i lekparken eller badar.

Tingsnäsbadet skall vara en turistattraktion och då måste kommunen se till att den sköts. Tingsnäsbadet skall vara en turistattraktion och då måste kommunen se till att den sköts. En satsning på badet är en satsning på barnen.

Lek- och badgäst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons