Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Nu måste kommunen garantera oss Hedebor vatten!

Var är förslagen på lösningar? Det är nog dags att ta in en syssloman istället för en inkompetent styrelse som inte arbetar för att garantera vatten till Hedeborna.

Annons

Det är dags för kommunen att gripa in och garantera oss Hedebor vatten. Det har pratats i tre år nu om att det ska ansökas om kommunalt vatten så vi Hedebor slipper oroa oss för när vattnet ska ta slut. Vi fick vara med om det under en helg i december och det var inte roligt.

Hur skulle till exempel Hedegården klara sig om vi blir utan vatten igen? Den nya styrelsen utlovade information och lösningar men tiden går och inget händer. Vattennivåerna är ovanligt låga i hela landet. I Hede sjönk nivån inom ett stort område till 70 meter enligt förra styrelsen. Det bekräftades av två oberoende personer i branschen.

På en spydig lapp i brevlådorna uppmanades vi att sluta leka proffs utan låta de verkliga experterna ta över. Var är då experterna? Var är förslagen på lösningar? Det är nog dags att ta in en syssloman istället för en inkompetent styrelse som inte arbetar för att garantera vatten till Hedeborna.

Hedebor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons