Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: "Att vara MIK-fan handlar inte om att lägga tusenlappar på souvenirprylar"

Vi är så trygga i vår MIK-övertygelse att vi inte behöver bevisa för världen att Mora är bäst, det är ju en självklarhet. Det skriver Linda Mikaelsson.

Annons

Tro aldrig för en sekund att era fans älskar Er mindre än vad LIF's fans älskar LIF. Att vara ett MIK-fan handlar inte om att lägga tusentals kronor på kläder och prylar i souvenirshopen, att älska MIK handlar om en stolthet som finns djupt rotad i bröstet. En stolthet som är så djup, stark och självklar att det räcker med en liten MIK-pin på jackan eller en halsduk runt halsen, bara för att man tycker att det är snyggt.

Vi är så trygga i vår MIK-övertygelse att vi inte behöver bevisa för världen att Mora är bäst, det är ju en självklarhet! Jag ser att en LIF-spelare blivit intervjuad om vad de känner inför det faktum att möta MIK i ett direktkval. Det svar han ger är attLIF har en fördel för att de har så många fans på läktaren.

Jag skulle vilja säga att MIK har en fördel för att ni spelar en jävligt bra hockey! Och vi MIK-fans finns där ute, och i våra bröst klappar RÖDA stolta hjärtan, som tror på er!

Linda Mikaelsson,

Östersund

Ett äkta MIK-fan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons