Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

?Höjd skatt främjar inte inflyttning till Hedemora

Annons

?Svar till Daniel Andersson:

Nej, Daniel, jag behöver inte lägga ut några rökridåer, de finns nog redan runt några av er i socialdemokraterna. Alla inom ert parti har inte fått information om läget i kommunen.

Du tycker att det inte gör något att ett par tjänstemän (som faktiskt är fler än ett par) slutar i kommunen. Det visar att man inte ser allvarligt på detta, och självklart försvinner med dessa tjänstemän en god kompetens och kunskap på centrala positioner.

Din bild av ekonomin visar också brist på kunskap. Under åren 2000 - 2001 sökte ansvarstagande socialdemokrater stöd hos centern och moderaterna, och tillsammans sanerades en del av kommunens dåliga ekonomi.

Och under föregående mandatperiod, under alliansen, fortsatte vi detta arbete. Varefter alliansen efterlämnade en ekonomi och ett bokslut i balans.

Du vet själv alliansens kritik mot den svaga budget ni socialdemokrater lade inför 2007, och nu höjs skatten, vilket inte främjar inflyttning till kommunen.

Min penna kommer jag att fortsätta att vässa. Eller rättare sagt, så kommer jag att flitigt använda tangentbordet på min dator.

Får väl också tacka för att du så gärna använder mitt namn så många gånger i dina insändare.

Gun Drugge

centerpartiet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons