Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hetsjakten tar bort fokus från politiken

Annons

Signaturen "Olof" hävdar (16/12) att Aftonbladet är en socialdemokratisk tidning. Aftonbladet ägdes av LO, som 1996 sålde 49,9 procent av aktierna till bolaget Schibsted. 2009 sålde man ytterligare aktier, så att endast nio procent ägs av LO. Vad hjälper en ledarsida, som få läser, när journalisterna och kolumnisterna satt igång ett drev mot Juholt, helt i högerns intresse?

Juholt blev partiledare i våras. Att han då medvetet skulle fuska med ett bostadsbidrag samma höst är knappast troligt och det har han heller inte gjort. Allt han gjort eller sagt under hösten har förvrängts eller misstolkats av medierna på ett sätt som aldrig tidigare förekommit i vårt land.

Ytterligare en lögn är att Juholt åker omkring och ber om ursäkt. Syftet med resorna är att lära känna och lyssna på väljarna och att diskutera viktiga politiska frågor. Trots detta hävdar de flesta medierna att det är ursäkt det är fråga om.

Allt görs för att ta bort det politiska innehållet och kritiken mot den pågående sociala nedrustningen och utförsäljningen av Sverige.

Eva Ellnefors

socialdemokrat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons