Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hagalundshuset en skam

Annons

Jag är dotter till en boende i Hagalundshuset och undrar varför de som bott länge i huset ska behandlas annorlunda än de boende i det nya demensboendet?

Dels har mamma och de andra fått stå ut med oväsen och buller under byggandet av demensboendet och nu får de se på hur fint det blivit på nedre våningen och hur fin uteplats de dementa har fått medan de övriga boende inte ens kommer ut ur huset på grund av grusbeläggningen utanför huset.

När ska Tunabyggen göra det mysigt för mamma och de andra som bott där längre än demensboendet?

Mamma och hennes livskamrat kan inte ens ta sig ut utanför, eftersom han sitter i rullstol och inte kan åka över gruset som ligger utanför porten.

Ni kunde ha gjort i ordning det lika fint för de övriga på samma gång. Skäms Doris Brodén, som säger att de som inte vill bo kvar kan flytta.

Vart ska en frisk och pigg 86-åring flytta någonstans tycker du?

Mamma har bott där länge och vill inte alls flytta, men hon vill kunna gå ut utan att skada sig. Hon har redan slagit sig illa på grund av förhållandena utanför hennes port. Skärpning både Borlänge kommun och Tunabyggen! Jag tänker inte lägga min röst på socialdemokraterna mer.

Upprörd dotter till en boende.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons