Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förmodas vara läskunnig

Annons

Eva Ellnefors, socialdemokrat, hade åsikter (13/12) om min insändare. Sanningen är alltid svår att höra om man är socialdemokrat.

För det första: Aftonbladet är en socialdemokratisk tidning med ledarsidan som megafon för Socialdemokraterna. Titta också på ägarstrukturen.

För det andra: Juholts hyresbidrag var felaktigt. Han betalade 130 000 kronor samma dag han gjorde en pudel samt att resterande skulle dras på nästa lön.

Juholt är läskunnig förmodar jag. Varför såg han inte att på ansökan står det "sammanboende eller ensamstående"? Jag förstår att det måste vara svårt för en sosse att veta att man har en partiledare som ertappats med fingrarna i syltburken och som hela tiden slirar med sanningen. Hur var det med det skriftliga med kommunisterna och MP angående partiledardebatten? Lögn eller hur?

Till sist: Varför åker Juholt land och rike kring och ber om ursäkt? Han har inte gjort något fel säger han. I övrigt är det nog så att svenska folket har fått upp ögonen för myglet i sossepartiet.

Olof

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons