Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreställ er en god värld

Annons

Föreställ er en god värld, en värld som inte styrs av pengar, där ingen behöver kämpa för att överleva, där ingen stress finns, föreställ er en värld där ingen människa styr över någon annan, där ingen egocentrisk elit styr över folket, en värld där inga karteller existerar, en värld där inga affärsuppgörelser görs där den ena parten vill vinna fördelar på den andres bekostnad.

Men se hur vår värld ser ut och se vem som har skapat detta samhälle? Jo, samhällseliten har medvetet skapat det här samhället, där det är meningen att den lilla människan ska bekosta elitens framgång och bekvämlighet. Det är sannerligen en ond värld vi lever i.

Felet är att vi har gjort oss vana vid det här onda samhället till den grad att vi tror att allt är som det ska vara. Men nu är det dags att vakna upp och gnugga sömnen ur ögonen, för folket är 99 procent och nu ligger det inom vårt räckhåll att nå den goda världen, en rättvis värld, om vi bara kan fokusera tillräckligt starkt på ljuset som faktiskt finns mycket nära oss just nu.

Erik Wiklund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons