Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fattar inte att de styr

Annons

Efter drygt nio månader av borgerligt styre här i konungarike Sverige, agerar borgarna som om vi fortfarande hade en socialdemokratisk regering. De hänvisar konstant till den förra regeringen. Allt som sägs används som försvar i stället för att agera offensivt.

Om detta beror på politisk inkompetens eller oförmåga till att intellektuellt förstå att det faktiskt är de som innehar den politiska makten i Sveriges riksdag, tvista de lärde om. Detta avspeglar sig här i Ludvika på följande vis: Den så kallade oppositionen i Ludvika, har inte den kapacitet som förväntas för att de ska klara av sin roll som opposition. Därför ägnar de sig åt att förlöjliga politiska motståndare i stället för att diskutera sakfrågor. De anklagar sina meningsmotståndare för att ha sorg över att den borgerliga alliansen vann riksdagsvalet och detta för att de är så oerhört frustrerade över att de inte kom till makten i landstinget här i Dalarna.

De sviker inte bara sina egna väljare med detta beteende, de spär även på politikerföraktet. Jag anser att den så kallade oppositionen med undantag av några få lysande stjärnor inte är några andra än rabulister och det med ordets rätta bemärkelse. Råkar man sedan göra som jag gjort, att ge stöd medmänskligt och inte politiskt, till politiska meningsmotståndaren Ken Swedenborg, som blivit trakasserade av oppositionen här i Ludvika, ja då får man verkligen klart för sig vilken typ av personer man har att göra med. Inte nog med det. De förväntar sig också att man ska respektera dem som om inget skett eller hänt.

Calle Svenson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons