Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Enkelt svar till besviken sosse!

Annons

Svar till Peter Hultqvist, den 24 juli

Peter Hultqvist, sossebas i länet, är politikern som inte kan skriva en enda insändare utan att hoppa på någon enskild person. Jag har gått igenom ett antal insändare och han namnger alltid någon som "skyldig". Det räcker inte med att namnge partiet.

Om bensinskatten hade jag en insändare för cirka en vecka sedan och där står allt som Hultqvist frågar efter. Självklart ser jag det som en besvikelse att vi nu haft regeringsmedlemmar som talar om ett bensinpris på kanske 15-20 kronor. Det är orealistiskt! Och snackar man så förstår man inte vilket behov av bil/bilar som många har, bland annat i ett län som Dalarna. Den enda lilla tröst man kan ge är att om den bortröstade sosseregeringen - med hjälp av kommunister och miljöpartister - varit kvar kanske vi redan haft 15 kronor som bensinpris? Ingen vet. Riksdagsledamöter från Dalarna - i vänsteralliansen - talade om "20 kronor som ett realistiskt pris".

Vi och jag arbetar vidare med frågan. Vi moderater i Dalarna har också en motion om bensinskatten till vår stämma i höst. Den motionen har Hultqvist, i en kommentar, förlöjligat genom att säga att ärendet nu bara blivit en motion. Vår stämma är den högsta beslutande i partiet. Det är där vi lägger fram riktlinjerna för vår politik. Vi har inte systemet att en enda person bestämmer.

Rolf Gunnarsson (m)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons