Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En sällsynt ödmjuk sosse

/

Annons

Karl Erik Anestedt travar på (17/1) i ullstrumporna och gör rejäla tjuvnyp på KD. Partiet behövs inte! Man kan tycka tvärtom när man tittar på abortstatistiken, antalet omhändertagna barn, antalet söndriga familjer, jämfört med övriga nordiska länder. Lägg till att vi snart har en medelstor stad av hemlösa.

Valet 2006 lovade KD att antalet hemlösa skulle försvinna, sedan dess verkar det som KD har mera bekymmer för de så kallade papperslösa som har fått sin sak prövad och inte är berättigade till asyl, än våra hemlösa. Papperslös är en konstig benämning då de flesta kastar sina papper vid ankomsten till Sverige.

KEA visar i alla fall en ödmjukhet som är sällsynt hos sossar. Snart börjar talesättet att socialismen bär inom sig fröet till sin egen undergång bli sann? Som icke socialist är jag enbart ledsen över sossarnas förfärliga klavertramp, alla med sunt förnuft ställer sig frågan hur det har kunnat bli så. En demokrati behöver en opposition som är värd namnet. Det finns plats för både S och KD inom politiken. Men KD bör inte sälja sin själ till moderaterna.

E.N. Fald

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons