Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En röd tråd

Annons

Det som nu händer i svensk politik är besvärligt och till viss del förnedrande. Men det finns en röd (!) tråd i det som nu sker. Jag har varit politiskt intresserad i nästan hela mitt liv. Jag har varit aktiv i det socialdemokratiska partiet under nästan alla dessa år.

Jag har alltid slutit upp kring de socialdemokratiska idéerna men under de senaste åren har bilden helt förändrats; från något av ett folkets parti till ett egoistiskt och enskilt parti. 

Den socialdemokratiska ledningen på riksplanet befinner sig i en historiskt svag position liksom ledningen i landstinget gör. Även på den kommunala nivån i Ludvika är situationen på samma låga nivå.

Ludvika har aldrig haft en så svag ledning som i dag. Samma gäller socialdemokratiska organisationen i kommunen och den svaga ledningen i arbetarekommunen. Allt hör alltså ihop. Dåliga gräsrötter ger också dålig topp.

Jag är också övertygad om att väljarna kommer att ge ett svidande betyg till företrädarna vid nästa val, för det en gång så stora partiet, om ingenting oväntat inträffar.

Karl Erik Anestedt

Grängesberg

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons