Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En resa i tiden

/

Annons

Besked om operation erhölls tio (10) månader efter det att remissen insänts till kirurgen i Falun. Nu skulle operationen ske i Mora. Två dagar före operationen meddelade koordinatorn på kirurgmottagningen att jag skulle vara i Mora klockan 07.15. Bil får man inte köra efter utförd operation. Tåg- eller bussförbindelse finns inte i denna tidiga timma. Hur tar man sig som ensamstående åttioåring (80) då till Mora? Sjuksköterskan på kirurgen kunde inte ge något besked. Hon planerade endast läkartider och hade inget med patienternas resor att göra!

Efter flera samtal med bekanta fick jag hjälp av en vänlig person som körde mig tur och retur från Ludvika. Resan påbörjades 04.30 och avslutades kl 21.00.

Är det så här vi boende i Ludvika ska behandlas? Är svaret jakande så bör kommunalrådet ta sig en funderare på om det verkligen ska byggas nya bostäder för äldre med hyror som ligger på storstadsnivå. Vad gör lokalpolitikerna? Att kommunalrådet (socialdemokrat) inte äger frågan har jag läst i pressen, men hur är det med er övriga? Våga ställa upp för kommuninvånarna!

Error in motivis

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons