Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du som fördärvade min bil!

Annons

Jag äger en bil, en vit Audi, som vid det här laget är 21 år. Har inte råd med någon nyare, a-kassan tillåter inga utsvävningar. Därför blev jag ledsen då jag såg att någon tryckt in både framdörr och bakdörr på bilen. Givetvis utan att anfäktas av något som helst samvete.

Det verkar vara i sin ordning att fördärva andra människors liv och egendom nuförtiden. Till och med blommor från gravarna stjäls ju. Inte ens de döda får vara ifred. Till dig som åstadkommit skadan på min bil vill jag säja: Se upp vart det barkar med ditt liv. Om du fortsätter att döva ditt samvete kommer du längre och längre ut i ett träsk av likgiltighet för andras liv och egendom.

Till sist sitter du fast. Det är då du tvingas göra upp med ditt liv, antingen du vill eller ej. Jag kan leva med att du fördärvat min bil. Men hur går det för dig? Var ska det sluta? För min egen del är jag fast besluten att fortsätta leva ett hederligt liv. Herren, hebreernas Gud står på min sida och det är väsentligt för mig. Men vem är herre över ditt liv?

Ove Aronsson

Dala Järna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons