Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det blir en simhall

Annons

Svar till Anders Björkman (s), den 2 juli

Det är med stor tillförsikt som vi nu noterar att även socialdemokraterna vill få till stånd en året runt simanläggning! Så gick inte tongångarna för drygt ett år sedan då Rättviksparken meddelade att de hade för avsikt att stänga sitt utomhusbad, Enåbadet. Då höjdes minsann inte några röster från socialdemokratiskt håll för en inomhussimhall, utan snarare gick argumenten att kommunen skulle gå in med bidrag till parken så att de skulle kunna restaurera Enåbadet, vilket indirekt också skedde.

Samarbetspartierna som har majoriteten i Rättvik det vill säga centern, nya moderaterna, folkpartiet, kristdemokraterna, spi och miljöpartiet har i sitt gemensamma valprogram många frågor som vi kommit överens om att sträva efter och genomföra under mandatperioden.

En av dessa punkter rör en inomhussimanläggning som majoriteten i Rättvik har för avsikt att se till att den kommer till stånd under mandatperioden. Just nu utreder kommunen olika alternativ och till och med undertecknad som skrev motionen som ligger till grund för en simhalls vara eller inte vara i Rättvik, hyser förtröstan.

Björn Guström

kommunalråd

Rättvik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons