Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Då behövs inga fiender

/

Annons

Det kan inte vara lätt att vara ledare för Socialdemokraterna i dagens Sverige. De som leder drevet på Håkan Juholt är Aftonbladet och så kallade partikamrater. Med sådana vänner behöv er man inga fiender. Alliansen ser glatt på.

Bilström (M) och Tolgfors (M) gjorde samma fel som Juholt men det orsakade inget drev på dem. Bildt (M) hade dubbla löner när han var fredsmäklare i Bosnien, för att inte tala om styrelseposten i Lundin Oil och de båda dömda reportrarna i Etiopien förorsakade heller inte något drev.

Moderaterna koncentrerar sig som bäst på att sälja ut svenska folkets tillgångar (se bland annat Carema Care) för att göra några rika ännu rikare och med att föra över tillgångar från sjuka och handikappade, arbetslösa och pensionärer till dem som redan har.

Se på direktörernas girighet med hutlösa bonusar och fallskärmar. Sverige har blivit mer egoistiskt och girigare under alliansens ledning. Hur Kristdemokraterna, som ska vara ett kristet parti, kan ställa upp på detta är för mig en gåta.

CRL

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons