Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Calle har noll koll

Annons

Svar till Calle Svenson, den 25 juni

Den socialdemokratiske debattören Calle Svenson lyckas alltid komma vid sidan av vad som pågår i sina insändare om allt möjligt. Nu senast skriver han att borgarna agerar som om vi har en sosseregering. Tala om att ha noll koll på verkligheten när dessutom hans partikamrater över hela landet ända sedan vallförlusten ägnat all sin tid i sina indignationsnummer att idiotförklara regeringens politik.

Svenskarna har det bättre än någonsin och tiotusentals flera människor har fått riktiga jobb med riktiga löner i stället för bidrag. Statens skatteinkomster ökar trots eller tack vare att svenskarna fått lägre skatter. Ungdomsarbetslösheten minskar dramatiskt liksom sjuktalen. Att i det läget tycka synd om sig själv och påstå att borgarna för en sossepolitik går liksom inte ihop.

Calle Svenson får väl trösta sig med att han trots eller kanske tack vare den förda borgarpolitiken i alla fall fortsätter att var en så fin och ädel människa att han kan berömma sig över att vara ett medmänskligt stöd till Ken Swedenborg.

Berndt  Ekström (m)

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons