Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Björbo IF i gungning?

Annons

Jag börjar bli skraj att vår förening är i gungning.

Först får man läsa i Falu Kuriren att vi ser kistbotten och nu ska våra spelare sätta plant för att rädda kassan.

Varför?

Har man inte kontroll på vart utgifterna tar vägen? Kanske det är fel på dem som styr klubben?

Jag hoppas verkligen att ni kan redovisa vart utgifterna tar vägen och vart man ska göra förändringar för att komma vidare.

Jag hoppas verkligen att styrelsen har denna kunskap för kunna kontrollera detta och detta ska man ju se innan det blir problem - det kanske redan är försent?

Och då ska nog alla som sitter i styrelsen fundera om de är rätt person för detta uppdrag.

Sedan måste man kanske aktivera sig ännu mer för att dra in pengar på ett bra sätt, det finns många olika alternativ som kan inbringa pengar till denna anrika förening, om det börjar bli problem, ganska enkelt - men vi vet inte om det är problem eller inte, för vi får inte rätt information, bara en notis i FK.

Det kanske är dags för styrelsen i Björbo IF att ställa sig upp i IOGT lokalen och berätta vad som händer med föreningen och där vi medlemmar kan ställa frågor till er. Redogör hur ni tänker agera i det ekonomiska och den aktiva verksamheten inför den stundande säsongen. Ni får inte låta denna förening gå i graven grundade på fel beslut. Vi brukar ställa upp i Björbo, det vet ni alla, när det går dåligt. Vi har en bred verksamhet idag från Björnligan till ett A-lag som krigar i toppen i Div II och det skall vi behålla - eller vad tycker ni andra i Björbo?

Medlem med barnbarn som är aktiva

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons