Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Besviken på Sverkers strid

Annons

Tv-programmet "Sverkers stora strid" (super vi svenskar ihjäl oss), var inte vad jag hade tänkt mig. Det fokuserade ideligen på att idrott och alkohol inte hör ihop. Han gästade hockeyarenan i Leksand och intervjuade ett antal åskådare. De uppskattade i allra högsta grad att dricka god bärs före, under och efter den pågående matchen. Inga bärs, mindre publik.

Att ha arenans barer och restauranger igång, som serverar god mat, pilleknarkare, bordsvin och öl är inte fel. Det ger stora ekonomiska resurser till föreningen och ger avkoppling och är behagligt för många hårt arbetande rörelseidkare och hockeyintresserade gäster. En bra metod för företagare är att bjuda in sina kunder.

Grabbarna som spelar, nyttjar inte alkohol under sitt spel. På sin idrottsfritid kanske de intar en pilsner. Sverker ville inte sära på begreppen.

Han förfasade sig över munskänkarna. De utför vinprovning med kunskapsrika och rutinerade representanter i hela landet. Det är kultur att dricka gott vin. Fråga Carl Jan Granqvist. Dessutom pratades en massa skit om alkoholister. Fel vinklat och inte bra!

FaluBo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons