Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla goda krafter till Tjärnkraft

Annons

Jag bor på Tjärna Ängar och vill bara tala om hur viktigt det är att vi stödjer de barn och ungdomar som finns i vårt område. Den hjälp som många får med till exempel läxläsning är mycket viktig. Det pratas om livslångt lärande och vi vet alla att kunna läsa, skriva och räkna är grunden för det mesta här i livet. Här på Tjärna Ängar bor det många som har föräldrar med annat modersmål. För de barnen är stödet från andra vuxna nödvändigt. I föreningen Tjärnkraft har det gjorts mycket för att stödja barnen i området. Men det behövs mer!

Jag vet att skolan är mycket tacksam för det arbete som görs i olika grupper här i området. Jag vill bara tala om det för er som fattar beslut i vår kommun: Om ni menar allvar med att barnen är vår framtid så se till att kommunen fortsätter att stödja vårt arbete här i området! Det som frivilliga krafter ställer upp med i området tjänar hela kommunen på.

Alla goda krafter behövs! Själv hjälper jag flera som nu går på SFI. Till sist vill jag bara säga att jag trivs utmärkt här på Tjärna Ängar och här tänker jag stanna!

Anna-Karin Thull

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons