Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Aldrig för sent för förändring

Annons

Vanligen ändrar man inte sina vanor förrän något skadligt har inträffat. Människor som vill må bättre provar metoder tills de finner något som passar dem. Det finns de som istället för fetmakirurgi valt LCHF med strålande resultat. Metoden är enkel och lätt att följa och man slipper den ständiga hungerkamp och sockersug som följer med de flesta andra kostråd.

Enligt LCHF-magasinet är det i Sverige en halv miljon människor som äter lågkolhydratkost och ytterligare en miljon människor som dragit ner på intaget av kolhydrater. Allt fler yrkespersoner såsom sjuksköterskor, dietister, läkare och professorer bejakar och rekommenderar LCHF. Såväl kortsiktiga som långsiktiga (flera år) effekter har varit mycket positiva.

Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan ämnet tas upp av något seriöst granskningsprogram i tv (hallå, Janne Josefsson!), vilket bör få till följd att ännu många fler människor får upp ögonen och folkhälsan genomgår en radikal förbättring med stora besparingar för vårt samhälle som effekt.

Du som har positiv eller negativ erfarenhet, hör gärna av dig!

Wiliam Björklund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons