Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vill att boende på Lingongården ska veta hur det är

Jag känner att jag måste bemöta det som skrivits senaste veckan angående postutdelningen på Lingongården då det påverkar mig negativt på ett personligt plan.

Jag är brevbärare och har delat ut posten på Ludvika gård inklusive Lingongården i över tio år. Jag har personligen inte känt någon oro över att gå in på Lingongården utan har helt enkelt bara följt postens beslut om att begränsa utdelningen där.

Jag vill att folk framför allt på Ludvika gård där jag är ett ansikte många såklart känner igen ska veta det här. Således stämmer alltså inte det som skrivits vad gäller Lingongården.

Personligen är jag inte så naiv att jag på något vis tror att det skulle råda större smittspridning på Lingongården än i övriga trapphus på området. Precis som insändaren den 8 maj skrev så trodde jag den begränsade postutdelningen mest var för att skydda de äldre.

Brevbäraren på Lingongården

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare