Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vilket grus ska vi använda - Ludvika kommun?

Grannen kontaktar för allas vår räkning ansvarig för vägunderhåll i kommunen. Vi har ett stort håll på vår väg, liknande ett så kallat slukhål, som blir större för var vecka som går.

Någon från kommunen har som hastigast tagit sig en titt, märk väl för flera veckor sedan. Efter samma nämnda väg har vi fått ett stort antal växande hål, med största sannolikhet beroende på det rikliga regnet.

Under mina 20 år som boende efter nämnda väg har vi fått ett gruslass. Säkert över 10 år sedan det hände. Det handlar om en väg i en av kommunens eftersatta byar, i vårt fall Saxdalen. Så efter tredje samtalet till nämnda ansvarige på kommunen får vi 'hjälp"'med problemet. Vi kan ju kratta ihop grus från diket till slukhålet och övriga håligheter!

Osökt kommer min fråga: Från vilket grus då? Vi har inget kvar att skrapa ihop! Men jag har ett motförslag. Varför inte ta lite grus från det lager kommunen måste ha efter affärerna med AEB? Då jäklar i min låda kan vi nog grusa fler vägar runtom i byarna!

Vet hut Ludvika kommun! Vi är också skattebetalare i byarna. Dags att ni tar ett ansvar och stöttar infrastruktur och vägnät även hos oss!

Rävvålabo och skattebetaĺare

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips