Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vi har varit mer utomhus mycket mer än vi brukar vara

Svar på insändare av Skattebetalande småbarnsfamilj i Nybroparken.

Under våren har alla Sveriges grundskolor – oavsett huvudman fått och axlat ett stort ansvar för våra elever under rådande pandemi.

I stort sett dagligen har nya riktlinjer kommit och förutsättningar förändrats och som rektorer, lärare och personal i skolan har vi tagit oss an utmaningen med ett stort engagemang och ödmjukhet. Detta för att kunna hålla igång skolverksamheten och vara där för våra elever särskilt under sådana här omständigheter samtidigt som vi också behöver tillhandahålla en kvalitativ utbildning.

Det stämmer som skribenten skriver att vi har varit utomhus mycket mer under våren än vi brukar vara. Det är en direkt konsekvens av att vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer om att begränsa smittspridningen. Internationella Engelska skolan är en del av Falun och vi vill fortsätta det samarbetet. Så hör gärna av er till oss direkt om ni undrar eller har synpunkter.

Magdalena Iljans

Rektor IES Falun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare