Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vart tog "skogsmulle" vägen?

Med anledning av all nedskräpning som beror på att alltför många tror att skräpet är någon annans ansvar eller arbete!

Alla måste förstå att man kan inte skapa utan att lägga in en underhållsplan. På en gång när en park skapats så börjar naturen att ta tillbaka sitt område, väder och vind sliter på materian.

Omvårdnaden om det som skapats måste läggas in redan på planeringsnivå!

De som inte kan måste lära sig genom undervisning och påminnas med instruktion på plats.

Vart tog "skogsmulle" vägen som fanns på förskole och dagis nivå? Att läsa om det på en dator är en mental upplevelse men att vara med och känna och uppleva på plats i naturen skapar tillhörighet!

Våra datorer översköljs med reklam för casinospel och andra förlustelser. Varför låter man inte bilderna handla om omvårdnaden av vår natur som visar orsak och verkan?

Regalskeppet Sverige har sprungit läck och skeppare och besättning lappar och lagar med lånade pengar. Vissa delar har lämnats till personer som inte har någon anknytning eller ansvar för hållbarheten.

Ju mer vi konsumerar desto större avfall skapas. Nedbrytningen hinner inte med utan avfallet hamnar i luft, jord och vatten.... som ska föda oss!

Wys

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare