Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Varifrån ska strömmen komma när alla kör el-bil?

Hör på radion att Per Bolund vill höja fordonsskatten för bensin- och dieselbilar samt höja premien till dom som köper en elbil. I kommande budget.

Vad är det dom håller på med?

Nu skall vanliga bilar straffas och det är rejält. Men vad skall vi ta strömmen ifrån till alla elbilar Per Bolund? Åkte förbi ett matställe här i somras efter E20, det stod säkert 150-200 bilar där. Tänkte då hur blir det när det bara finns elbilar. Vem skall betala strömmen, dom som äter kan jag tro.?

Tänkte även Ullared, när dom har högtryck på sommaren då får halva Sverige ge fan i att dammsuga. Hur skall detta fungera? Är rädd för att vi kommer att bli strömlösa vissa delar av året. Men vi får väl importera ful-el från Europa.

Kan någon förklara för mig hur vi skall gå i hamn med detta? Huvudsaken Per Bolund få gå med högt huvud, sedan hur resten av landet fungerar med industri och sjukvård blir en annan fråga.

Ornäsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare