Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Varför spelades "Mera brännvin" under uppvärmningen till IK Brages fotbollsmatch?

"De e ett jävla tjatande om alkohol, som säger att de e nåt som vi inte tål. Men brännvin é nyttigt som själva fan, jajemen!". Det är texten som hördes ur högtalarna under lördagens IK Brage-match följt av "Mera brännvin, mera brännvin....". Är detta en del av Brages nya policy? Det undrar signaturen Bengt Bedrup.

LÄS MER: Brages pudel efter spritbiten på Vallen: "Det är förkastligt"

Under uppvärmningen till lördagens A-lags match för IK Brage så dånade "Mera brännvin" av Eddie Meduza ur högtalarna som uppvärmningsmusik.

Hur tänkte man här från Brages sida? Alkohol och idrott kan aldrig höra ihop och att dessutom propagera för mera brännvin när en massa ungdomar kommer för att se Brage spela.

" De e ett jävla tjatande om alkohol, som säger att de e nåt som vi inte tål. Men brännvin e nyttigt som själva fan , jajemen" är texten som hörs ur högtalarna följt av "Mera brännvin, mera brännvin...."

Är detta en del av Brages nya policy?

" De e så jävla härligt å va jättefull, det gör väl inget om man råka ramla omkull, för brännvin kan man dricka i åratal"

Eddie Meduza fortsätter propagera ut sitt och IKBrages(?) tydliga budskap!

Önskar svar från någon (nykter?) talesman från IK Brage!

Bengt Bedrup

SVAR DIREKT:

Det är djupt olyckligt att denna sång spelades under uppvärmningen till vår hemmamatch i lördags. Vi måste se över våra rutiner så att något liknande inte händer i framtiden. Vi ber än en gång om ursäkt för det inträffade.

Magnus Olsson, klubbchef

LÄS ÄVEN:

[+] Arvet från Eddie Meduza lever vidare i Dalarna

Brage verkar ostoppbart – sjätte raka segern ett faktum

[+] Så slog sig stjärnskottet in i Brages succélag: "Spenderat mesta tiden i gymmet"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare