Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Varför ska vi bli lidande när personer på Arbetsförmedlingen inte sköter sina uppdrag?

När man avslutat ett arbetsmarknadspolitikt program och inte fått förlängt måste man beställa tid hos sin handläggare. Jag har ännu inte fått komma i kontakt med min handläggare men varit ner flera gånger till Arbetsförmedlingen i Falun. Man börjar fundera på om de flyr undan eftersom det verkar omöjligt att få träffa hen.

Varför kan man inte får en tid ett par veckor innan tiden går ut om man inte får förlängt så att man får chans att ordna alla viktiga papper till a-kassan så att man inte ska riskera att stå utan pengar och inte kunna betala sina räkningar?

Annars borde man kunna komma till vilken handläggare som helst första arbetslösa dagen. Varför ska vi bli bli lidande när Arbetsförmedlingen inte sköter sina uppdrag?

Man får knappast bättre arbetsförmåga av allt detta krångel om man redan mår psykiskt dåligt. Det tär på både kropp och själ och all energi riskerar att helt ta slut.

Handläggarna borde få avdrag på sina löner när de inte sköter sina uppdrag korrekt!

Energin snart slut

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare