Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Varför cirkulerar parkeringsvakter ute på landsbygden?

Idag var det andra gången på kort tid som Aimo park åkte förbi ute på vägen. I sig är det inte konstigt om det inte var så att det var mitt inne i ett bostadsområde, en bra bit utanför stadskärnan (ca 6 km). Vi har aldrig haft problem med felparkeringar, vägen är smal och med bara en trottoar och då kan det hända att man står lite tokigt ibland men absolut inte så att det stör och förtjänar en bot. Om det händer, då pratar vi grannar med varandra, så är det löst. Har verkligen Borlänge Kommun (eller som vanligt när det är besvärande, genom Borlänge Energi) upphandlat detta?

Att Aimo parks intäkter drivs av volymen av p-böter är inget konstigt, men någons typ av sans (läs: samhällsnytta) måste ju ändå upphandlaren besitta.

Skulle vara mycket intressant om den ansvariga företrädaren (och som vi avlönar på ett eller annat sätt) kan ge ett svar på frågan och jag ser framför allt fram emot hur man förklara behovet och syftet med vad man vill uppnå.

På landet

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips