Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför är Ludvikas kommunalråd så tysta ?

Då jag tagit ut alla dokument som har varit möjligt från de senaste 5 stora projekt i Ludvikas Kommun regi har jag haft god insyn projekten drivits.

Konstiga upphandlingar, oklara fakturor, utbetalningar utan täckning med underliggande fakturor, oklart vem som har haft ansvar för projektet ( i många fall fått svaret att de slutat ) byggmötes protokoll som inte är justerade och även saknar underskrift , i en del fall har inte Kommun inte följt lagen om offentlig upphandling, inte följt Kommunal lagen hur alla utbetalningar skall noga dokumenteras med dokument som visar vad som köpts, fakturor och ansvarig inköpare.

För att det som händer i Ludvika  inte skall sopas under mattan är det önskvärt att det görs en extern revision på alla de senaste projekten och om det framkommer att det är någon som skott sej på Kommunens bekostnad skall de polisanmälas. Kommunalråden i Ludvika borde avgå, det verkar som de tror att de inte har något ansvar i det som nu kommit fram.

sekelage

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips