Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vanligt att det slarvas vid lager på lager av golvmattor

Snälla Annika Stålberg, förvaltningschef på Kopparstaden!

Jag läste ditt uttalande angående Kerstin Karlssons problem med sin lägenhet och blev rent utsagt riktigt förbannad!

Jag vet flera som blivit riktigt sjuka av hantverkarnas slarv med detta, däribland jag själv! Jag hade tre lager med gamla plastmattor och fick exakt samma problem som Kerstin till att börja med, men på grund av att ingen från Kopparstaden lyssnade på mina klagomål blev det till slut så illa att jag knappt kunde andas i min bostad!

Det tog tre månader av kämpande för att ni skulle skicka dit Ocab och göra en utredning som direkt bekräftade vad det berodde på, nämligen lagret av mattor och lim i kombination med dålig ventilation samt flera fuktskador som enligt er tidigare mätning inte skulle ha funnits.

Tack vare detta så får jag nu leva med allergier och astma resten av mitt liv – jag hade inget av detta innan problemen uppstod.

Då Ocab har haft fullt upp med sanering av era lägenheter så borde du ta inte stå och spela dum och ovetande när era hyresgäster blir sjuka!

Enligt lag ska ni omedelbart göra en utredning om någon hyresgäst antyder att de misstänker att deras inomhusmiljö gör dem sjuka!

En drabbad hyresgäst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare